Chocolini
![]() |
tel.: +48 42 674 52 24 tel.: +48 42 674 69 45 zamowienia@plus.biz.pl |
| kod produktu | Chocolini |
| opakowanie | 25kg |
| producent | ![]() |
opis produktu
Receptura tort | 1750 g
| CIASTO CHOCOLINI | 500g |
| CZEKOLADOWA MISS KONGO | 300g |
| Jajka | 175g |
| Olej | 150g |
| Woda | 125g |
| Dżem morelowy | 500g |
Metoda:
Wymieszać wszystkie składniki.
Czas mieszania:1-2 min. na wolnych obrotach paletą(Nie ubijać!)
Ciastem napełnić tortownicę 26 cm (posmarowaną tłuszczemi wysypaną mąką).
Warunki pieczenia:
Temp. pieczenia: 170 st. C.
Czas pieczenia: ok. 50 min.
Tort ostudzić i przekroić na połowę, przełożyć dżemem morelowym.
Wierzch także posmarować dżemem, cały tort oblać polewą czekoladową.

