Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

ChocoGelato Fior di Cao

tel.: +48 42 674 52 24
tel.: +48 42 674 69 45
zamowienia@plus.biz.pl
kod produktuChocoGelato Fior di Cao
opakowanie1,6kg
producent

opis produktu

W tradycyjnych lodach wytwarzanych z dodatkiem kakao, zazwyczaj, potencjał smaku nie jest w pełni wyeksponowany. Dzieje się tak ponieważ, tłuszcz mleczny kamufluje intensywny smak kakao.  Z pomocą Callebaut ChocoGelato Fior di Cao - nową bazą z zawartością 12% prawdziwego masła kakaowego - możesz teraz użyć odtłuszczonego mleka w połączeniu z odtłuszczonym proszkiem kakaowym aby nadać Twoim lodom bogaty i wyrazisty smak.
  • zawiera 12% masła kakaowego
  • biało-kremowy kolor
  • idealna baza do receptur lodowych z dodatkiem kakao
  • produkt bezglutenowy

Składniki:

  • 1opakowanie ChocoGelato Fior di Cao (1,6kg)
  • 2,4kg mleka (70-80o C)
1 opakowanie ChocoGelato + 2,4kg mleka= 1 kuweta 4kg (4,5l

do pobrania